Sunday, July 09, 2006

Joint

Мда, напушихме се и се напихме...Беше голяма веселба. Поне за малко забравих, че нещо ме мъчи и се отдадох на смеха. Всичко започна откакто Здравко реши да си покаже зърната в Студентски град. Оттам поне 2 часа сме се хилили, докато единчовеш се разкрещя, че не можел да спи.Тогава се усетихме, че прекаляваме и се прибрахме.
Колкото до сега- пия бира, запасих се. Реших да не изтрезнявам днес.Пък може и утре и в други ден....И така до края на света.... Хахахаха, готино прозвуча. Сега чакам брат ми да се прибере , че така см да пя ми е скучно. По-късно ще се опитам да привлека и Здравко. Довечера дали ще мога да гледам мача или ще съм се умъртвил вече???Хм, незнам.
Влади днес се прибира. Снощи се обади на Сашо и май беше пил, заедно с Фифти канрчето- Милен , сестра му. Лелеле и тя е една бъчва.....Въобще в нашия квартал май няма трезвеници. Само бъчвонки сме. Цеци си бил счупил носа оня ден, защото една табелка го нервирала, естествено в пиано състояние, ударил и една тупаница, обаче се извъртяла и го цапнала по лицето....Смятам че коментара е излишен...........

1 comment:

Мила Цанкова said...

Наздраве!